TuPV - Yläneen Kiri 14 - 0 (4 - 0)

Ke 18.6. klo 19.30 Parkki


1 - 0 P. Lehtonen

2 - 0 N. Saari

3 - 0 J. Heino

4 - 0 A. Kastman

5 - 0 J. Palmroth

6 - 0 J. Palmroth

7 - 0 J. Palmroth

8 - 0 N. Ekebom

9 - 0 P. Lehtonen

10 - 0 V.Shuudifonya

11 - 0 oma maali

12 - 0 J. Maanpää

13 - 0 J. Hakala

14 - 0 ? (Zuvela?)


Otteluraportti

Joo-o.. Kiva on voittaa ja kiva on tehdä maaleja ja kiva on seisoa keskiympyrässä ja jutella mukavia vastustajan kärkien kanssa. Kiva on olla Palloveikko! Parkin kenttä oli mukavaa vaihtelua Pansion peräaukkoon ja ilmakin suosi molempia joukkueita. Taivaan pimensi kuitenkin tutun tuomarin pyöräilevä hahmo, ja joukkuetoverin huulilta kuului tuskin kuuluva soperrus; "ei voi vittu olla totta.." Eli terveisiä Kroatiasta! Oli tosin kaverilta paras peli, minkä olen nähnyt hänen viheltävän, vaikka tuomiot menivätkin välillä miten sattui. Hänellä oli kuitenkin keltainen kortti mukana ja ehkä hän löytää sen punaisenkin joskus.

Pelin alkua leimasi Kirin vajaamiehisyys ja lopputulos oli kohtuullisen odotettu, vaikka urheasti pojat taistelivat ensimmäisen puoliajan. Pitkä päätyyn ja Uraaaaaaaaa! Ensimmäisellä puoliajalla Palloveikot sortuivat löntystelyyn ja läpisyöttöyritykset kaatuivat Parkin kentän kimmoisuuteen. Ja huomatkaa, että en todellakaan syytä kenttää yhtään mistään, mutta aikansa meni tottua siihen, että pallo pomppasi todella tehokkaasti ja jokainen, joka on kokenut Parkin, tietää että kovaa annettu syöttö ei pysähdy saati hidastu ihan nanosekunnissa. Luulen, että saman allekirjoittavat kaikki mukana olleet.

Palloveikot saivat ensimmäisellä puoliajalla lukuisia tilanteita ja meillä oli varaa jopa hukata rangaistuspotku, jonka aiheutti Kirin puolustajan huolimaton käsi. Pahaksi onneksi Masan pilkku suuntautui suoraan Kirin maalissa pelanneen onnettoman idiootin syliin (palaan maalivahtiin vielä tuonnempana..). Masa, ensi kerralla, jos sama kaveri on maalissa, vedä täysiä päätä kohti. Lopulta Kirin puolustus revittiin riekaleiksi ensin keskikentän pyörityksellä ja linkkien nousuilla. Varsinkin Pate tuhosi laitapuolustajan itseluottamuksen täysin kevyehköillä spurteillaan. Ensimmäisellä puoliajalla maaleista vastasivat Pete kahdesti, Ekebom sr. ja harjoitellun kulmakuvion päätteeksi Niklas Saari. Maalissa pelannut Sakke taisi saada yhden "torjunnan" koko pelissä.

Toinen puoliaika sisälsi sitten mm. toisen rankkarin, jonka Shuudi pisti sisään tarkoituksella tolpan kautta, Jonin hattutempun, vastustajan keltaisen kortin tahallisesta kädestä sekä äärimmäisen idioottimaisen näytelmän. Vastustajan maalivahti pelasi aikaa (mielenkiintoista tappiolla olevalta joukkueelta..) ja raahusti pallonhakureissuillaan kuin Amy Winehousen ja Andy McCoyn jalaton poika. Maalivahti antoi pitkän arpomisen päätteeksi hiljaisen maalipotkun, jonka Kirin pakki otti haltuun alueen sisällä. Tuomari vihelsi uuden maalipotkun ja mitä tekeekään tämä hiljainen kostaja? Potkaisee pallon maalipotkusta omaan maaliin! Kyllä, luitte oikein. Ja kaiken kruunuksi hän alkaa valittaa tuomarille, että hänen ei pitäisi tuomita siitä maalia vaan kulmapotku.. Tämäpä olisikin oiva sääntömuutos. Ehkäpä lisäksi rajaheitot tulee heittää makuultaan ja ne saa ottaa vastaan vain olkapäällä paitsi tiistaisin, jolloin on valtakunnallinen Pomppukeppipäivä. Keltaisen kortin pantteri sai mussutuksestaan ja olisi ansainnut toisen moisen telottuaan Arton, vaikka pallo ei ollut ollut edes kentällä hetkeen.

Muista maaleista vastasivat Juha, Arto, Haju ja hienon puskun ansiosta Joel. Vähän kävi sääliksi Kirin muita jätkiä, kun joutuivat pelaamaan vajaalla ja vailla mahdollisuuksia. Kohti juhannusta, tättätätää!


+++: TuPV; 14-0

++ : Kirin pari kaveria, taitavat ja reilut 10 ja 21

+ : Kentän vaihto Pansiosta Parkkiin


--- : Kirin maalivahti; myötähäpeä on jännä tunne..

-- : Pelin ajankohta; ei ole mukava mennä töihin aamulla, kun unta ei saa kuin vasta aamuyöllä

- : Tuomari; tällä kertaa vain yksi miinus!


by Vellu