TuPV - TuKV 4 - 1 (1 - 1)

La 24.5. klo 15.00 Kupittaa 5 KHT


1 - 0 J. Heino (N. Ekebom) 10 min.

2 - 1 M. Korhonen (S. Hellsten) 68 min.

3 - 1 A. Kastman (P. Ekebom) 75 min.

4 - 1 J. Palmroth (P. Ekebom) 90 min.

TuPV:n varoitetut: M. Alajoki (66 min.), V. Shuudifonya (71 min.)


Otteluraportti

Hei kaikki rakkaat lukijani! Nyt on luvassa raportti, joka varmasti kelpaa kaikille! Tämä on positiivinen, ketään loukkaamaton ja äärimmäisen mitäänsanomaton! Ja Muuriset, minä ala ketään nuoleskelemaan.. Mutta takaan sen, että tässä raportissa ei kiroilla.

Alkukesäinen aurinko hyväili lämmöllään Palloveikkojen treenattuja ylävartaloita, tekonurmi tuoksui ruskettuneissa nenänpäissä ja pukukoppien lämpö loisti poissaolollaan, kun Palloveikot valmistautuivat kohtaamaan ainakin nimensä puolesta lähes tasavertaiset Kisaveikot. Vain yksi kirjain, vain yhden konsonantin ero saattoi ratkaista tämän titaanien temmellyksen. Joni olisi edelleen poissa jalkansa vuoksi, Joelin RaiTeePee-pelissä ottama punainen piti hänet poissa toiminnasta (vai olisiko sittenkin pitänyt kunnioittaa alasarjojen perinteitä ja peluuttaa häntä väärällä nimellä? Ehei, TuPV ei alennu moiseen, reservejä kun on..) ja tietyt iloluontoiset pelaajamme olivat jälleen tutustuneet pullon henkeen edellisiltana, joten.. Ja minulla ihan oikeasti oli/on flunssa.

4-4-2 on jokapäiväinen sana ja sillä lähdimme liikkeelle. Maaliin asettui juniorimme Saku ja puolustuslinja Shuudi, Vellu, Tero, Nikke valmistautuivat hoitamaan hommansa huomattavasti paremmin kuin RaiTeePeetä vastaan. Puolustukseen oli vaihdossa ainoastaan Mikko, joten Vellulle ja Terolle toppareina oli luvassa taistelunpuoleinen iltapuhde. Keskikentältä puuttui ainakin Sane, mutta onneksi Sampe, tuo apokalyptinen raastaja, oli valmis pelaamaan laitalinkkinä. Pate EkeBOMBANG!!!! oli toisella laidalla ja Niklas EkeBOMBANG!!!! sekä Masa dominoivat keskikentän keskustaa. Kärjessä vaikuttivat Pete ja Juha. Vaihtoon jäivät keskikentän Joni ja Sampsa ja kärkeen Arto, Mika ja jos unohdin jonkun, niin anteeksi Muurisesti.

Pelin alku meinasi mennä kävelyksi jälleen, mutta pikkuhiljaa tempo kiihtyi myös puheen osalta. Tilanteita sateli, mutta Masan hyvät keskitykset eivät löytäneet osoitetta, vaikkakin Sampe sai hyvän vedon aikaan asennosta, johon allekirjoittanut ei taivu edes sängyssä. Parinkymmenen minuutin hallinnan jälkeen TuPV sai ansaitun maalinsa, kun Juha "Hej!" Heino osui kehikon väliin. Sitten alkoikin TuKV:n painostus. Palloveikkojen puolustus laski liian alas ja puolustuksen ja keskikentän väliin jäi tyhjää tilaa niin paljon, että TuKv:n karun kokoiset kaapit pystyivät jatkamaan pääpalloja kärjille. TuKV:n tasoitusmaali syntyi kulmapotkusta, kun jostain syystä maalin eteen unohtui vain kolme TuKV:n pelaajaa vapaaksi. Hienosti pelannut maalivahtimme ei voinut tuikkaukselle mitään ja ensimmäinen puoliaika päättyi tasanumeroihin 1-1.

Toiselle puoliajalle TuPV lähti aivan Muurisenmoisella asenteella ja se kyllä näkyi. Otteet kovenivat molemmilla osapuolilla ja suu, tuo hampailla varustettu ruokailuelin, alkoi käydä kaikilla. Toisella puoliajalla tuomari kaivoi korttejaan vimmatusti etenkin kirosanojen vuoksi. Eipä siitä voi tuomaria syyttää, hän toimi Palloliiton asettamilla ehdoilla ja ottamatta kantaa siihen, puhalsiko hän hyvin tai huonosti, niin itselleni ei ainakaan jäänyt epäselväksi, että kuka oli kentän kovin jätkä. En pane muutenkaan, mutta en ainakaan pahakseni, jos kyseinen kaljupää (FutisForum, FutisForum! Look, I said it again!) puhaltaisi enemmänkin pelejämme. Muuten peli pysyi kohtuullisen siistinä, vaikka pari ylilyöntiä nähtiinkin. Kylkeni ei suostu kommunikoimaan ilman Muurisia tai muita kirosanoja ja tuskin Niklas EkeBOMBANG!!!!:n pää välttämättä kaipasi sitä karatepotkua päähän.

TuPV:n ansaittu johtomaali syntyi Mikan nopeista jaloista ja sen jälkeen alakertaan asti kuului Muurisenmoinen narskahdus, kun TuKv:n selkäranka katkesi. Paria vastahyökkäystä lukuunottamatta ei Palloveikoilla ollut enää hätäpäivää. Ainoastaan vastapuolen hyvin pelannut maalivahti, joka torjui useitakin "varmoja" maaleja, esti loppunumeroiden muuttumisen todella rumiksi. Hetki tästä, niin Arto uhrasi varpaansa Palloveikkojen hyväksi; pienestä kulmasta tulinen kärkipotku ja takanurkka huusi Hoosiannaa. Loppunumerot 4-1 viimeisteli Joni "Minä pidän pallosta ja pallo minusta" Palmroth komealla vedolla, johon ei olisi yltänyt kukaan. Jos pelaamme jatkossa samalla tavoin kuin toisen puoliajan, ei meillä pitäisi olla todellakaan vaikeuksia tulevissa peleissä. Vastustajat eivät varmaankaan isone, ja jos huomasi millä prosentilla Palloveikkojen puolustus hoiti pääpallot, niin tiedoksi kaikille; turhaa heittää pitkää palloa. Tästä on hyvä lähteä Bosnaa vastaan ja toivottavasti pidetään Muuriset sun muut poissa pelikentiltä.


+++: TuPV; koko joukkue. Kertoo paljon tasaisuudesta, että kaikilla maaleilla eri tekijät.

++ : Olosuhteet; mitähän tämä kertoo, että hiekalla hävitään ja ruoholla voitetaan?

+ : TuKV:n maalivahti; hyviä torjuntoja ja avauksia, vaikka välillä pallo pomppikin.


- - -: Korttisirkus; Ok, ymmärrän nollatoleranssin kiroilussa, mutta tuota menoa kentällä ei ole pelaajia.

- - : TuPV:n kokoontuminen; jos sovitaan, että ollaan tuntia ennen paikalla, niin siellä pitäisi sitten olla.

- : Jonin jalka; Parane pian!


by Vellu