TuPV - Lieto 2 3 - 0 (1 - 0)

Su 3.8.2008 klo 13.00 Impivaara KHT


1 - 0 40. min V. Shuudifonya (J. Maanpää)

2 - 0 46. min K. Kylliäinen (P. Lehtonen)

3 - 0 59. min S. Linden (R. Virtanen)


Otteluraportti

Sataa sataa ropisee, pilipilipom! Pilipilipom! Jo raportin alusta nokkelimmat teistä huomannevat, että iloisin ajatuksin ovat päämme varustetut näin fantastisen alun jälkeen jälleen niin. Hei kaikille! Hei! Tästä alkaakin tarinamme, joka sijoittuu Impivaaraan ja sen synteettiselle alustalle.

Olipa kerran Palloveikot, joista suurin osa oli pidättäytynyt mallasjuomasta edellisenä iltana, koska he tiesivät edessä olevan suuri ja raskas koitos Lietoa vastaan jostain syystä jo klo 13. Suupielet repeilivät poikien riemuitessa pelaajien massiivisesta saapumisesta paikalle ja helmitaulu näyttikin jopa 16 urhon kantaneen kortensa kekoon. Pari pikkuistakin oli mukana eli jo tutuksi tullut Jaakko ja uudempi tuttavuus Riku. Avausta odoteltiin pala kurkussa, kunnes Johtaja-Joel syvällä ja monotonisella äänellään kuulutti kaikelle pikkuväelle, että maalissa aloittaisi Joni, puolustuksessa Vellu, Haju, Tero ja Johtaja, keskikentällä Sampe, Ekebomin isompi painos, Jaakko ja Sakke. Johtaja nimesi hyökkäykseen Karrin ja Pistooli-Peten. Johtaja oli puhunut.

Sade puki meidät kaikki vetiseen harsoonsa ja sunnuntainen usva sai aikaan pienenpienenpikkuruista totuttelua pallon liikkeisiin. Peli aaltoili vesiteeman mukaisesti päästä päähän ja oikein vaarallisia paikkoja ei tullut lukuunottamatta paria hyvää Liedon vetoa. Eräänkin kerran Liedon poika pääsi vetämään vastapalloon aivan vapaasti kaaren sisältä, mutta Joni onnistui jälleen teleporttaamaan itsensä pallon tielle. Polvensa loukanneen Vellun tilalle astunut Shuudi päätti lopettaa pelleilyn n. puolen tunnin pelin jälkeen. Hajun antamasta maailmanluokan keskityksestä pusku alanurkkaan ja peli 1-0. Näissä tunnelmissa Veikot tallustelivat pienillä jaloillaan viettämään taukoa.

Toinen puoliaika alkoi sähäkästi ja Karri pamautti luvut suuremmiksi heti alkuun. Tähän Lieto vastasi nostamalla miehiä hyökkäykseen, mutta se viimeinen syöttö jäi uupumaan. Ehkä laitoja enemmän käyttämällä Lieto olisi saanut peliä hallintaansa, mutta totuus nyt oli se, että minkä Veikot häviävät pituudessa, sen he kompensoivat nopeudella. Karkumatkalaiset otettiin tylysti kiinni ja jätettiin jatkamaan matkaa tyhjin jaloin. Toisella puoliajalla esiin nousi Pikku-Jaakko, joka sai käännöksillään aikaan Liedon puolustuksen turvautumisen ammattiapuun. Parhaimmillaan Jaakko harhautti neljä puolustajaa ja oli muutenkin lähes aina pelattavissa. Todella mukava pelata kyseisen miekkosen alapuolella, kun tulee vielä puolustukseenkin avuksi.

Lieto jaksoi Veikkojen painostuksesta huolimatta yrittää loppuun saakka ja ei sortunut sikamaisuuksiin, vaikka Peten kaataneelle ihmisrauniolle olisi kyllä voinut keltaisen sijasta vilauttaa punaistakin. Alimpana miehenä jalat alta rangaistusalueen rajalla, tsaijaijai.. Loppunumerot 3-0 pamautti toisen pelin riveissämme pelannut Sakke, kun laidoilta vyöryi taas Veikkoarmada, pallo boksiin ja chi-ching! Impimetsän väki lähtee pienillä ja runnelluilla jaloillaan kohti uusia seikkailuja ja toivoo kaikille pelkästään hyvää ja fantastista. Sen pituinen se.


+++: Veikkojen puolustus; tänään oli puhetta ja varmuutta kentällä

++ : TuPV:n Jaakko; molempiin suuntiin nkunnon asenteella

+ : Joukkueen henki; kannustusta tuli kavereille ja pelikin kulki. Liekö näillä jotain tekemistä keskenään?


--- : Kasvihuoneilmiö; tuokaa se tänne!

-- : Linjamiesten puuttuminen; kärkemme ovat jo liikkuneet pari metriä, kun tuomari ehtii kääntää päänsä.

- : Alkava viikko


by Vellu