FC Turku - TuPV 2 - 7 (0 - 1)

Ma 28.7.2008 klo 17.30 Impivaara KHT


K. Kylliäinen 3 maalia

P. Lehtonen 4 maalia


Otteluraportti

Eipä hyvältä näyttänyt ottelun alkuasetelmat Palloveikoille pitkän tauon jälkeen. Kerrankin puitteet olivat kunnossa Veikkojen megalomaaniselle triumfille, mutta vielä viisi minuuttia ennen sodanjulistusta meillä oli kasassa juuri kentällinen. Onneksi paikalle saapuivat kaivatut alakerran vahvistukset Mikko ja Shuudi ja onneksi Mikolla oli tällä kertaa vaatteet päällä (kesä, tuo vuodenajoista vallattomin, voi joskus saada nuoren miehen hormonitasapainon järkkymään ja hakemaan huomiota erinäisillä tavoilla, mutta se sallittakoon). Maaliin laskeutui taivaista Joni Nurmi, ja sisukkaasti kaveri taisteli loppuun asti, vaikka ilme olikin välillä perin tuskainen. Alakerrassa hallitsivat topparit Joel ja Tero ja laidoilla Vellu sekä Haju. Keskikentälle astelivat Jaakko, Sampe, Nikke E. ja uunituore vahvistuksemme Sakke. Kärjessä Karri ja Pete valmistautuivat offenssiiviin.

FC Turku esiintyi edukseen ensimmäisellä puoliskolle vahvoilla vastahyökkäyksillään. Pelin hallinta oli tukevasti TuPV:lla ja laidoilta rynnittiin kuin blondin perään, mutta maalia saatiin odotella tovi, kunnes Karri?/Pete? sijoitti kuulan katiskaan. Useita puolittaisia läpiajoja oli nähty jo aiemmin, mutta vastustajan maalivahti pelasi vähintäänkin kohtuullisesti. Lisäksi paitsioita muuten hyvin tuominnut tuomari vihelsi melkoisen aggressiivisesti.

Toisella puoliajalla sitten narskahti korkki, kun Palloveikot lopettivat pelleilyn. Useimmiten FC Turku menetti pallon hyökkäyksen päätteeksi, josta pallo pelattiin nopeasti laitalinkeille, jotka taasen siirsivät mokkulan hyökkääjille täyteen vauhtiin. Eikä Karri ja Pete ole aivan hitaimmasta päästä näillä areenoilla.. Pari lahjamaalia piti sitten taas antaa kauden jatkumisen kunniaksi vihulaisille, mutta tilanteen jo ollessa 0-6, kyse oli lähinnä kosmeettisesta kirurgiasta. Voiton avaimiksi muodostuivat maltilla pelannut puolustus, keskikentän karvaus ja kärkien maaginen viimeistely. Jatketaan tästä.


+++: TuPV; pitkä pelitauko oli tuonut malttia peliin ja palloa pelattiin enimmäkseen jalkaan

++ : Olosuhteet kaikinpuolin. Imppari on taivas.

+ : FC Turku; peli pysyi siistinä ja joukkue yritti loppuun asti rumista numeroista huolimatta


---: Poissaolot; taas..

-- : Nurmen jalka

- : Listat, joihin ei keksi mitään


by Vellu