BFB - TuPV 2 - 2 (0 - 1)

Su 29.6. klo 13.00 Piikkiö


0 - 1 K. Kylliäinen 43 min.

2 - 2 S. Hellsten 90 min.


Otteluraportti

Huhhahhei ja ureaa pullo! Näinpä tässä sitten kävi, että tasapeli on eripeli. Ottaa nyt kyllä päähän kuin pientä tai jopa keskikokoista nisäkästä. Ihan heti alkukommentteihin täytyy sanoa, että on se nyt perkele, että kauden tärkein peli SaTo-matsin ohella, niin meillä on loppujen lopuksi yksi vaihtomies, joka sekin on varamaalivahti. Ok, jos on loukkaantunut jne. niin harvinaisen selvä juttu, mutta nyt jos koskaan olisi tarvittu venymistä paikalletuloon.

Peli alkoi alustaan ja BFB:n kovaan prässiin totutellessa, mutta lopulta Palloveikot saivat edes vähän juonesta kiinni. BFB otti ylhäältä kiinni ja pelasivat omilla vahvuuksillaan. Lähestulkoon kaikki pääpallot olivat kotijoukkueen ohraa, kun taas Palloveikoilla puolustuksen varmistus poimi ylimenevät pallerot. Ensimmäinen puoliaika oli tosin BFB:n painostusta, mutta maalista vastasi kuitenkin TuPV; kulman jälkitilanteesta Haju pääsi mälläämään vastapallosta ja viittä vaille hankalasta asennosta, mutta karmea pommi, jonka vastustajan hienosti pelannut maalivahti torjui vaivoin. Pallo pyöri BFB:n maalilla ja lopulta Karrin veretseisauttava syöksypusku ja tilanne 1-0 pari minuuttia ennen ensimmäisen puoliajan päätöstä.

Toinen puoliaika tuntui olevan TuPV:n heiniä, mutta hivenen (tai tulkinnasta riippuen todella hivenen) onnekas tasoitus syntyi, kun vihdoin viimein omalle tontilleen palannut Joni Nurmi lähti palloa vastaan. Märkä pallo teki tuopposet ja BFB:n kaverin kerran elämässä veto suoraan vastapalloon tuotti tulostaululle tasalukemat. Vähän aikaa tästä, niin BFB pääsi ylivoimahyökkäykseen ja vastustajan myös kotona ruokaa nauttinut herrasmies harhautti alimman puolustajan ja 2-1. BFB:n järkäleen otettua itselleen punaisen kortin Palloveikot myllyttivät rankasti, mutta niin Karrin kuin Joninkin yritykset päättyivät joko sivuverkkoon tai kulmaksi. 2-2 saapui vain muutamia sekunteja ennen päätösvihellystä, kun hyvin sekavan tilanteen jälkeen Veikot saivat pallon maaliviivan tuolle puolen. Maalintekijäksi taidettiin merkitä muutenkin hyvän pelin pelannut Sampe.

Kausi lähtee nyt tauolle ja me taidamme viettää aikaa Pansion hiekalla tästedes. Harmi, että kävi näin, koska olemme SaTo:n ohella teknisin joukkue alasarjassa ja pienillä jutuilla olisimme tällä hetkellä juhlimassa. Nyt BFB:n fyysinen olemus oli liikaa ja lähdetään hakemaan vauhtia edelleen alhaalta. Tätätätää!


+++: Paikalle tulleet

++ : BFB:n maalivahti; pari varmaa maalia tuli otetuksi..

+ : Molemmat joukkueet; tähän matsiin ei kyllä kaatunut yhtään mitään. Hyvä peli molemmilta.


- - -: TuPV:n loppukausi; vähäsen jäi hampaankoloon etenkin Bosna- ja RaiTeePee-pelit. Huonompia joukkueita kuin tämänpäiväinen.

- - : BFB:n parit ylilyönnit; Niken polvi ei oletettavasti parane hetkeen ja kopse kuului liian usein.

- : Tuomari; Sanokoot muut mitä tahansa, mutta mielestäni parempaa keskitasoa kuitenkin. Uskalsi näyttää kortteja, uskalsi viheltää ja tiesi säännöt. Parempaa keskitasoa siis.


by Vellu