Yhteistyössä:

Seuran toiminta

Turun Pallo-Veikot on perinteinen turkulainen jalkapalloseura, joka on perustettu vuonna 1949.

Seuran tuntomerkkejä ovat rakkaus jalkapalloon ja näkyvyys juniorijalkapalloilun kehittäjänä Turun alueella. Seura mahdollistaa lajin pitkäjänteisen harrastamisen tukemalla sekä aikuisten että junioreiden toimintaa.

Paltsareiden nykyinen edustusjoukkue aloitti toimintansa vuonna 2006. Kaudella 2014 edustus pelaa Kutosessa.

Junioritoiminta

Seuran junioritoiminta tarjoaa nuorille pelaajille mahdollisuuden pelata laadukasta jalkapalloa hyvässä seurassa.

Turun Pallo-Veikkojen junioritoiminnan kulmakivenä on ajatus siitä, että juniorit voivat ja heille on hyödyllistä harrastaa jalkapallon ohella muitakin lajeja. Yleensä D-C-junioreissa tehtävä nuoren urheilijan päälajin valinta tulee tehtyä liian aikaisin ja monipuolisesta eri lajeja sisältävästä harjoittelusta koituvat hyödyt jäävät saamatta.

B-, C- ja D-ikäluokkiin Pallo-Veikot on perustanut joukkueita, joiden pelaajat voivat talvella harrastaa jotain muuta lajia toisessa seurassa, ilman pelkoa peliajan menettämisestä. Joukkueet koostuvat salibandyn, jääkiekon, tenniksen ym. pelaajista, jotka ennen Pallo-Veikkoihin siirtymistä ovat harrastaneet jalkapalloa usean vuoden ajan.

A-juniorijoukkueessa toiminta painottuu enemmän jalkapallon pelaamiseen, mutta kahden lajin harrastaminen on silti mahdollista. Kehittyneimmille A-junioreille edustusjoukkue antaa mahdollisuuden käydä pelaamassa miesten otteluita.

Pallo-Veikot tarjoaa vaihtoehdon, jossa jalkapalloa, ja rakkautta jalkapalloon, ei tarvitse koskaan hylätä, vaikka toinen harrastus veisikin välillä voiton.


Copyright © 2008 Turun Pallo-Veikot