Turun Pallo-Veikot

Edustusjoukkueen keskustelualue

Et ole kirjautunut käyttäjäksi.

#1 14.04.2010 00:26:02

vellu
Jäsen
Rekisteröity: 07.05.2008
Viestit: 615

Otteluraportti TuPV-Ryhti 1-1 (1-1) 13.4.2010

Tästäpä tämä taas lähtee; all i hop, vai miten ne Paraisilla sanovatkaan. Vielä vuoden alussa Palloveikoilla tuntui olevan pelaajia ihan omiksi tarpeiksi asti, mutta aivan ensipelin kynnyksellä jouduttiin myös toipilaat raahaamaan kentälle niin ovista ja ikkunoista. Eli tiedossa oli kova iltapuhde joukkueelle, joka ei vielä ollut generoinut pisteen pistettä Ryhdiltä. Tuttavallisesti Klooneiksi nimetyt vastustajat huokuivat harjoittelun puutetta, mutta niin vain kävi, että ympäri vuoden harjoitelleet Paltsarit eivät saaneet ensimmäisellä jaksolla peliään kulkemaan. Junioreista lainattu Riku pelasi topparina Rassen kanssa ja jokainen jalkapalloa joskus pelannut tietää, että varsinkin puolustuksessa yhteispeli hioutuu vasta pitkällä aikavälillä. Laitapakkina aloittanut Shuudi joutui tuomaan afronsa vaihtoon noin kymmenen minuutin kohdalla alaelimen krampattua ja Nivusvamma-Vellu astui tilalle. Ryhdin maali syntyi, kun välillä hyvinkin vapaaksi jääneet Ryhdin keskikenttämiehet saivat pallon Palloveikkojen rangaistusalueen tuntumaan, heille onnekkaiden tapahtumien seurauksena vetopaikka ja siellähän se lepäsi. Tästä lähtien Palloveikot alkoivat saada peliään kasaan ja ensimmäisen puoliajan loppumetreillä Vellu keskitti hiipuvaan vastapalloon maalin takanurkalle, jossa Aleksi pystyjuoksun jälkeen odotti. Tästä tuloksena tilanne 1-1, murtunut sääri- ja pohjeluu sekä mieliala. Ensimmäisellä jaksolla Palloveikot saivat pari hyvää läpiajoa, mutta näistä ei siis mitään lopullista ratkaisua tulokseksi. Ryhti taasen sai aikaan parikin vetoa hyvistä paikoista, mutta ohi pallon taival vei.

Toinen puoliaika alkoi ambulanssin saapumisen johdosta myöhässä ja ilta alkoi uhkaavasti hämärtyä. Palloveikot saivat kierrätettyä palloa jonkun verran alakerrassa, mutta ongelmia alkoi tulla, kun pallo pelattiin joko laitapakille tai laiturille, jolloin syöttöpaikkoja ei ollut ollenkaan liikaa saati tarpeeksi. Ryhti alkoi selvästi väsyä ja siirtyä puolustavampaan ryhmitykseen mikä taas söi voittomahdollisuudet Palloveikoilta. Toisen puoliajan parhaimmistoa oli kovasti taistellut Jukka ja Sampen vapaapotku, jonka olisi suonut mennä maaliin. Myös laituri Joni P. ansaitsee erityismaininnan siitä, että teki Vellun elämän helpoksi olemalla lähes aina pelattavissa ja Nikelle kiitosta tulee hyvästä puheesta alempana kärkipelaajana. Koko joukkue taisteli hyvin loukkaantumisista huolimatta ja on yhden pisteen edellä viime vuoteen nähden.

+++: Aleksi; ensimmäinen peli, ensimmäinen maali. Vittuux siinä sen enempää.
++:   TuPV; tästä homma taas lähtee
+:     Ryhti; reilua peliä ja varsinkin pari kärkimiestä ja se TuPV:n Hajun näköinen keskikenttämies esiintyivät edukseen.

---: Loukkaantumiset; näitä nyt sattuu, joten vittuux siinä sen enempää.
--:  Kentän valot; jo klo 20 päälle kiitos.
-:   Ylilatautuminen; viime vuonna sama juttu.


Velluuuuuuuuu!!!

Kirjautunut ulos

 

#2 14.04.2010 00:57:38

sasu
Ylläpitäjä
Rekisteröity: 07.08.2009
Viestit: 440

Re: Otteluraportti TuPV-Ryhti 1-1 (1-1) 13.4.2010

Runosuonikin näköjään herännyt horroksestaan näin kesän kynnyksellä. Hyvä raportti!


Rapates ropander.

Kirjautunut ulos

 

Board footer

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2005 Rickard Andersson